ИНРА е платфрома посветена на търсачите и изследователите на реалността, които помагат за еволюцията на колективното съзнание. 

Името ИНРА произлиза от древноегипетската дума “РА”, която в превод означава светлина и “in” от английски език, което означава “в”. Заедно те ни дават основното значение – “в светлината”. В синхрон и съзвучие със светлината.

От друга страна ИН (阴 yīn) като тъмен, черен или скритата женска енергия, а РА като бялата открита и светла мъжка половина. По този начин отново двете половинки ни дават една обща посока и хармония, символизираща нашият собствен път и съвършеният баланс, който се намира на ръба на бръснача между двете.

Ако разгледаме и името като инициали, тогава се получава

И – ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ — НА – Р-ЕАЛНОСТТ-А,

Което ни дава всеобщият смисъл за всичко, което правим. Всеки един от нас е търсач или изследовател на своята собствена истина. Тръгвайки веднъж по пътеката на знанието, връщане назад няма и отговорността става все по-голяма. 

С нея обаче пристига и свободата. Свободата да бъдем себе си във всеки един миг от Творението като забравяме себе си, за да преживеем себе си отново по-нов начин. С нова възхита и уникалност едновременно разширяваме Всичко, Което Е и Всичко, Което Е разширява себе си чрез нас. По-този начин се превръщаме в ковачите на собствената си съдба и майсторите на реалността.

Основната задача на ИНРА е да разширява и вдига вибрациите и честотите на нашето Съзнание. Да предлага алтернативни и добре забравени стари гледни точки, чрез които да можем по-добре да си спомним кои сме всъщност.

Това включва статии с древни познания, научни открития, скрити истини, духовни практики и методи за отключване на пълния ни потенциал. Предавания с други търсачи и изследователи, които имат желание да споделят своят опит и познания по темите и въпросите, които ни вълнуват всички. 

Кои сме всъщност? Защо сме тук? Откъде идваме и накъде отиваме?

От любопитството и опитите да отговорим на тези и хиляди други въпроси, създадохме ИНРА, където е събрано цялото това познание. 

Кой за какво ще го използва? Дали всичко това е истина? В илюзия ли сме живяли през цялото това време?

Има само един начин да разберем. Като го преживеем.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XHOmBV4js_E

The Most Accurate
Horoscopes

Daily Horoscope

Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus.

Astro Travel

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam.

Yearly Horoscope

Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante.

Child’s Horoscope

Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla