СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 87)

От историята, която е достъпна, знаем, че немците направили две невероятни оръжия. Едното било бомбата Фау-1, което всъщност е първата летяща бомба. Второто било Фау-2, първата балистична ракета. Немската ракетна програма била с години по-напреднала от тази на съюзниците. До края на войната вече развивали А-10, познат като ракетата Ню Йорк. Освен тези оръжия обаче, има сведения, че Хитлер и Химлер са имали мании по екзотични технологии и „летящи чинии“ и успели да създадат апарат, задвижван от специално проектирани реактивни двигатели, с който да преодоляват гравитацията.

Но как са успели да постигнат всичко това? Дали не са получили повече капитали и ресурси за изследванията си? Или са били, както някои теории твърдят, напътствани от други, може би извън земни сили?

Хитлер е казвал, че има достъп до най-напредналата технология, с която нацистите ще вземат превес във Втората световна война. Но кое е давало такава увереност на Адолф Хитлер да заявява пред народа си, че ще превземе света?

През 1970г, НЛО изследователя Алън Гринфийлд твърди, че се е срещнал с ракетния експерт Вернер фон Браун, докато е изследвал разсекретени файлове във военно въздушната база Райт Патерсън. Когато го попитал как са успели да развият толкова много технология за толкова кратко време, ученият погледнал към редицата с НЛО файлове и казал:

“Получихме помощ от тях.”