СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 58)

Нашите предци са се погрижили да оставят такива мистерии и загадки по целия свят, че все още да се учим от тях сякаш са били далеч далеч по-напреднали от нас. Как бихме си обяснили строежа на Древните монументи като вземем напредвид, че някои от тях тежат близо 100 тона? И защо първо повечето от тях си приличат по архитектура и второ са свързани в една по-голяма Земна Мрежа.

Ако се вгледаме в разположението на повечето монументи, ще забележим, че повечето от тях могат много лесно да се свържат с прави линии, сякаш древните строители са използвали напреднала технологична форма на геометрия и математика. До ден днешен няма учен, който да знае кой е построил Пирамидите в Гиза и каква е тяхната цел?

Пирамидите не са споменати в никакви древноегипетски текстове, което ни води все повече до заключението, че древните Египтяни не сa строителите на тези велики монументи. Вътре в тях няма намерени никакви остатъци от факли, което означава, че който ги е строил е използвал по-различен източник на светлина. Силно вероятно – електрически. Скорошни проучвания доказват, че Египетските Пирамиди са доста по-стари от колкото се смяташе. Вероятно построени от някоя древна цивилизация далеч по-напредналата с познанията си за космоса от всичко, което бихме могли да си представим.