Никога няма да гледате на реалността по същия начин след това изследване на ЦРУ от 1983 г.

https://www.instagram.com/reel/CvpQyQ-It3j/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Преди точно 30 години, ЦРУ провежда строго секретна изследователска програма за изследване на силата на човешкото съзнание.

Имат ли хората свръхспособности?

По време на Студената война правителството на САЩ наистина се интересува от психически способности, дистанционно наблюдение и контрол на ума.Това изследване наистина обяснява къде отиваме, когато умрем, какво е съзнание и как да преобразуваме реалността. Реално това е наръчник за суперсили, предоставен от ЦРУ. Сега е разсекретен , така че и вие можете да го прочетете.

Доказано можем да променяме реалността

В това изследване те изучават метода на шлюза, които са техники, разработени от института Монро, при които чрез манипулиране на мозъчните вълни със специални звуци, мозъчните полукълба се синхронизират, карайки човек да влезе в променено състояние на съзнанието, в което се казва, че „съзнанието се освобождава от физическа реалност и се превръща в това чисто енергийно поле.

Според доклада човешкото съзнание може да променя реалността, тъй като тя е просто холографска проекция, създадена от взаимодействието на сложни енергийни полета, което е както Вселената, така и нашето съзнание.