СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 65)

Във втора част за акашовите записи ще се потопим в изследванията на спящия пророк Едгар Кейси, за да се опитаме да разберем някои от тайните на акаша…

Акашовите Записи, безкрайният източникът на информация. Своебразния лабиринт, в който най-близкото до нас, може да е най-далеч и обратното. Най-далечното от нас може да се намира най-близо. Дори да си мислим, че сме стигнали до изхода, може да се окажем в коридор без изход и да е необходимо да се върнем до самото начало, за да намерим вярната пътека. Погледнато от този ъгъл е необходимо да се сдобием с търпение, ако искаме да истински да опознаем себе си. В търпение започваме да разбираме все повече и повече непрестанната свързаност на живота, душата като част от Цялото и Времето и Пространството като елементи от собствената идеят на човека за Безкрайното.

Вече знаем, че небезивестните магическите записи на Акаша съдържат информация за всичко: какво е било, какво е и какво може да бъде. Свързваме се с тях чрез сънища и интуиция, регресия, дежа вю,четейки кодовете на реалността. Велики личности oт историята са черпили от този източник на идеи. Рене Декарт, Ото Леви, Нилс Бор и много други правят своите открития, след като виждат тяхното символично представяне насън. Така човечеството научава за структурата на атома, за периодичната система от елементи, за химически посредници и координати на пространството.