СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 84)

Каква е шокиращата истина за потъването на атлантида преди 12,000 години? Защо идва внезапният край на една велика империя?

Башар разказва, че финалното разрушение било причинено от комета, която влязла в Слънчевата система. Орбитата, по която се движела, пресичала тази на Земята два пъти годишно.

В продължение на около 20 години при преминаването си около Земята части от нея падали на повърхността и причинявали разрушения главно в Северноамериканския и Атлантическия регион. В даден момент обаче по-голямо парче преминало през атмосферата и ударило Земята, издълбавайки огромен кратер в Атлантическия океан и причинявайки гигантски вълни цунами, които напълно заличили Атлантида, както и културите по крайбрежието на океана.
Но тази комета според Башар изобщо не е била случайна. А хората сами са са я предизвикали – с фокуса си към познатото ни “разделяй и владей” и ограничението на съзнанието ни.

“И тези, които започнаха да се позовават на страха, били повлияни от покварата на концепцията за илюзията за власт. Вашият екстрасенс Едгар Кейси, той ги нарече децата на светлината и децата на тъмнината и разказва в подробности какво се е случило – това било разделението в Атлантида.”
Какво е довело до покварата на част от Атлантите и как се е случило това разделение?
Ако трябва да разкажем накратко хронологичния ред, то навярно ще бъде нещо такова:

– някъде по времето на 4 подраса атлантие постепенно се насочват към технологичния аспект, искат с технологиите и чрез порталите да контролират цялата земя, както и времето.
Това ги прави податливи на тъмните извънземни влияния, драконианците / марсианиците, които се възползват и започват да ги манипулират
– Получава се разделение – Децата на светлината и тези на мрака (белиал)
– тъмните водят войни с други цивилизации
– светлите осъзнават, че краят на Атлантида наближа, и започват постепенно да се – – – изместват към колониите и да подготвят земите за заселване
– Случва се катаклизъм, Атлантида потъва (около 10 000г Пр Хр.)
– Тот и останалите висши същества пренасят атлантската култура в други части на планетата.