СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 72)

Ако сте се питали дали съществуват хора, които са преживяли събития, които ако се разкрият публично, ще разтърсят представите ни за човешката цивилизация, то Раду Чинамар е един от тях. Тайният агент на Департамент Нула продължава да ни разкрива тайните на окултните архиви и собствените си приключения – като срещи с висши същества, напреднали технологии и секретни бази.

На пръв поглед обикновения човек Раду Чинамар , който е станал свидетел и се е докоснал до едни не обикновенни познания. Днес ще се потопим отново в още от тайнствените му еспедиици а именно, тайственото просвещение в страната на Боговете и окултната зала в Египет.

Чинамар започнал да разпитва Елинор за какво идва реч, и защо цялото това нещо трябвало да бъде обсъждано на живо. Елинор, казал че скоро ще разбере всичко, тъй като самият той отново щял да привлече внимание към неговата физическа същност. В този момент Раду се зачудил, какво му е странното на един изглеждат перфектно около 30 годишен мъж, споделяйки с него тези мисли. В отговор Елинор му отвръща следното: “Проблемът е че, всъщност аз съм на шестдесет и две години.”

Раду останал втрещен. Първоначалната му мисъл била, че това е поредният човек, който иска да му привлече вниманието, измисляйки си разни неща. Но все пак решил да му даде възможност за обяснение, как това е възможно.