Правителствата са Разбили 119 НЛО обекта

 

 

Живеем във време, където интересът към НЛО и извънземния живот е в своя пик. Телевизията  прелива от разследващи предавания за НЛО, политиците разговарят открито за разкриване на правителствени файлове и досиета, а военните формират официални отдели, посветени на изследването на НЛО (UAP – неопределени аеродинамични явления). Освен това, водещите медии неизменно съобщават за нови наблюдения от страна на военните и широката общественост.

Независимо от тази нарастваща информация и интерес, все по-трудно става да се определи на какво да вярваме. Въпреки привлекателните доклади от високопоставени източници, които представят надеждни свидетелства и факти, те често са противоречиви помежду си. 

Отломки от 119 инцидента с НЛО 

Например, скорошният случай с известен изследовател на НЛО, който твърди, че правителствата по света притежават отломки от 119 инцидента с НЛО, някои от които вероятно включват контакт с военни пилоти. Същевременно, двама пилоти на военни изтребители споделиха за опитите си да свалят НЛО, което се оказало безуспешно.

Друг изследовател, от другата страна на спектъра, твърди, че извънземните са роботи или постбиологични същества, които съществуват от милиони години и са практически непобедими. 

На кого да вярваме? 

Това е добър въпрос, зададен от открития изследовател на НЛО, д-р Стивън Гриър – основателят на Центъра за изследване на извънземния разум (CSETI). Гриър често е казвал, че множество обекти от нечовешки произход са били срещани от надеждни източници в продължение на десетилетия – демонстрирайки способности, далеч надхвърлящи тези на който и да е известен военен самолет… дори отвъд границите на физиката.

Гриър споделя също, че е възможно тези самолети да са били свалени, а останките са извадени и проучени… вероятно още от ранните дни на човешки полет преди Втората световна война през 30-те години на миналия век. Гриър също така твърди, че хората са се захванали с обратно инженерство на тези самолети и резултатите са били успешни… и успешно скрити от обществеността поради съображения за свръхвисоко ниво на сигурност. Както съобщава The Daily Star, това укриване е на път да приключи… с любезното съдействие на д-р Стивън Гриър.

Всъщност хората имат реален досег до извънземни от години? 

Възникнали са различни информации и свидетелства, които водят до връзки между правителствата със загадъчни обекти (НЛО). Един от примерите е Disclosure Project, основан през 1993 г. от Доктор Стивън М. Гриър. Този проект притежава файлове, които, според него, съдържат подробна информация за 119 случая на “катастрофи или отвличания на извънземни превозни средства“. Те твърдят, че в тези файлове се съдържа скрита нова технология, която би могла да замени изкопаемите горива, ядрената енергия и електрическите преносни системи, създавайки така нова икономика без бедност и замърсяване в рамките на едно поколение поколение.

Не се движат нормално в пространството 

Също така, има доклади от опитни пилоти на изтребители, които твърдят, че не всички НЛО обекти могат да бъдат свалени. Те разказват за срещи с необясними обекти, които извършват невероятни маневри и изчезват с неуловима скорост. Някои от тези срещи са забелязани и от други свидетели, които потвърждават странното поведение на тези обекти. Хората, които констатират срещи с НЛО от земната повърхност също говорят за така нареченото “мигновено изчезване”. 

Въпреки това, има и скептици, които се съмняват в тези твърдения. Те поставят въпроса защо, ако тези НЛО обекти са толкова напреднали, биват сваляни или катастрофират. Също така се спекулира дали информацията, която се разкрива от правителствата и свидетелите, е истинска или може би има някаква заблуда, манипулация  или прикриване на истината.

В крайна сметка, светът на НЛО и извънземните остава мистериозен и неразрешен. Имаме информация, свидетелства и теории, но все още не разполагаме с окончателен отговор за същността и произхода на тези явления.