СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 56)

Един от най-задаваните въпроси от зората на човешката история е – сами ли сме? Има ли някой друг, някъде там в необятната Вселена? Как е започнало всичко и какво е естеството на нашата реалност? Ако се върнем назад в историята ще намерим не малко случаи на хора, които твърдят, че са били в контакт с по-висш разум. От 1984г. Контактьорът Дарил Анка започва комуникация с многоизмерно същество от друга планета наречено още Башар. В началото разбира се всичко това е разглеждано като една голяма постановка, но с течение на времето включително и до ден днешен връзката продължава и информацията, която Башар предоставя е от невероятно космическо естество.

“След като видях нещо, което със сигурност знаех, че не може да е от планетата земя, ми беше любопитно да разбера всичко, което мога за НЛО феномените. Започнах да се обогатявам и да придобия по-дълбоко разбиране върху метафизичното поле на познанието, ченълинга и реалността.”

10 години по-късно той успява да получи отговор от другата страна на ченълинга си. Слуша информацията, която му се продставя от същноста, в продължение на няколко месеца. Изумен е от последователността и качеството на информацията, която чува по най-различни теми. След, което му предлагат да преподават ченълинг на всеки, който желае да се научи като това го изненадва много, защото той предполага, че ченълинга не е за всеки. Започва да се обучава чрез купища ментални упражнения и медитации, чрез които стига до различни степени на съзнанието докато един ден не получава нещо, което му звучи като телепатично съобщение в ума му. Сякаш някой му споделя информация.

“Веднага осъзнах 3 неща. 1. Съобщението беше от извънземно съзнание, което каза, че се нарича Башар. 2 Спомних си, че съм постигнал споразумение в някакъв момент преди този живот да го канализирам и 3-то. Сега беше моментът да изпълня това споразумение, ако все още имам желание да го направя.”