Как заземяването може драстично да подобри вашето здраве

Най-добрите неща в живота са безплатни, заземяването е едно от тях. Но какво е то? 

Заземяването е открито за първи път от колонисти сред австралийските аборигени, които колонистите открили, че имат сияйна кожа и дълбоко здраве, въпреки че ходят боси и спят на пода. Открито е, че заземяването работи чрез земното магнитно поле и обмена на елекрони. Колонистите установяват, че това е фина форма на електрическа проводимост в тялото.

Защо заземяване на първо място?

Технологията за заземяване се имитира в сградата и дизайна на къщата, където метален проводник минава по целия път от върха на сградата до земята. Това е за отвеждане на дефектните токове от уредите и предотвратяване на токов удар за всеки, който докосне дефектен уред. 

Това отнема излишния ток към земята, това е, което прави проводникът в сградата.

По подобен начин мозъкът като електроцентрала на тялото има многобройни електрически дейности, които свързват работата на нервите, мускулните клетки и т.н. 

Заземяването е физическа връзка с лечебната енергия на земята

Обяснението

Ако вашето тяло или крака докоснат земята (земя, естествена трева, камък, пясък, море, езеро, дърво и т.н.), свободните електрони от земята се поемат в тялото. Тези свободни електрони са основата на антиоксиданти, които могат да отхвърлят излишните свободни радикали в тялото. Всички знаем колко вредни могат да бъдат свободните радикали, като някои причиняват рак, ако се размножават прекалено много.

Енергията на Земята подобрява физиологията на човека, като позволява на тялото да се справя и възстановява, като по този начин насърчава благосъстоянието, жизнеността и по-добрия сън. Той също така хармонизира и стабилизира основните биологични ритми на тялото, премахва хроничните възпаления и намалява и елиминира свързаната болка, което го прави най-естественото и мощно противовъзпалително средство и такова против стареене! Независимо от вашата възраст, пол, раса или здравословно състояние, естествения допир до Земята, ще промени начина, по който се чувствате!

от: barefoothealing.com.au

Различни изследвания по темата, показват едно и също: Няма нито един човек, който е опитал заземяване, който да не е отговорил положително на ползите от него. 

Основните са:

Благодарим на: medium.com