СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 80)

Лемурия наричана още Йомиом и Атлантида първоначално наречена Хефислион са цивилизации, създадени на Земята като опит, ръководен от Галактическата федерация. Човешката ДНК е съставена от гени, идващи от целия космос, и ние представляваме осъзнатия опит на това космическо и генетично единство.

Как се е развивало човечеството през изминалите 200 000 години и какви били хората от Му и Лемурия? Воювали ли са Лемурийците и Атлантите и какво е довело до изчезването им..

Според Матиас, Лемурия била в центъра на епичен сблъсък с древната империя на Атлантида, който сблъсък оставил траен отпечатък върху нашия модерен свят и дори повлиял на начина, по който живеем днес. Войната между Лемурийците и Атлантите се водела на територията на днешните Пакистан и Индия преди около 17 000 години и била най-голямата позната война за времето си.

За война между Лемурийците и Атлантите се споменава и в една други интересна книга – “Бялата книга на Рамта”, написана от Джуди З. Найт. Авторката твърди, че „Рамта“ (име, което произлиза от Ра/Рам и означава „Богът“ на езика на Рамта) е висше духовно същество, което се свързва с нея чрез ченълинг. Според Найт, Рамта е бил лемурийски воин, който се е сражавал в епична война с атлантите.

“Лемурийците бяха доста различни от атлантите. Тяхната социална система беше изградена върху комуникация чрез мисъл. Те нямаха технологичния напредък, а само голямо духовно разбиране, тъй като моите предци бяха велики в познаването на невидимите ценности. Те боготворяха и почитаха това, което беше отвъд луната, отвъд звездите. Те обичаха същност, която не можеше да бъде идентифицирана. Това беше сила, която наричаха Непознатия Бог. Тъй като лемурийците се покланяли само на този Бог, атлатите ги презираха, защото те презираха всичко, което не е прогресивно.” (“Бялата книга на Рамта”, Дж. З. Найт)