СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 103)

Представете си следното: прекарвате прекрасен ден, излъчвате положителни емоции и се чувствате на върха на света. Изведнъж попадате на определен човек, който изсмуква жизнената сила направо от вас. Може би това е токсичен колега, който постоянно се оплаква и внася негативизъм във вашето пространство. Или може да е онзи така наречен приятел, който винаги изглежда, че има някаква криза или ви предизвиква да реагирате бурно.

Е, май почти всеки от нас е имал преживяване, в което след комуникация с хора, се е чувствал необяснимо изтощен или емоционално изцеден. Сякаш някой е изсмукал жизнената ни енергия. В такива ситуации повечето от нас биха си помислили, че някой от хората, с които сме общували, е виновен, тоест, някой от тях е от така наречените енергийни вампири.

Как обаче се осъществява това енергийно изцеждане? Как протича обмена на енергия?

Когато жертвата на енергийните същности комуникира с друг човек, тези нисковибрационни същности виждат в новия човек възможност за нов източник, от който да се хранят. Ако въпросният нов човек има висока вибрация и аурата му е здрава, няма да се случи почти нищо. Но ако човекът започне да проявява ниските си честоти или си помисли, че има работа с енергиен вампир, то той веднага ще даде съгласие тази същност да се прикачи към аурата му и да започне да черпи енергия и от него.