Какво се е случило с Адолф Хитлер?

Какво реално се е случило с Адолф Хитлер и неговите хора след Втората световна война? Официалната история твърди, че Хитлер се е самоубил, но според някои по-конспиративни теории, той успява да избяга далеч от родината си. 

Говори се, че нацистите имали секретна военна база на Южния полюс, която наричали Нова Швабия, и че именно на това място се осъществявал контакт със същества от друга планета, които нацистите смятала за далечни прародители на арийската раса. 

Разполагал ли е Хитлер с военни бази на Антарктида? 

Имали ли са достъп до подземни градове на ледения континент и ако да, какво са открили там? 

На четвъртата година от управлението на Адолф Хитлер като фюрер, той започва да въвежда пълна лична диктатура, поемайки пряк контрол над германската армия. Но интересното е, че на прага на Втората световна война той изпраща всички свободни ресурси в търсене на древни реликви, за които смятал, че притежават невероятни сили. 

На 17 декември германският товарен кораб “MS Швабенланд” се отправя на една от тези свръхсекретни мисии. Според слуховете неговият 33-членен екипаж включва учени, военни експерти, бригада строители, и ключови членове на Обществото Туле – елитната група, свързана с нацистите, фокусирана върху мистиката и окултизма. 32 дни по-късно, те пристигат до местоназначението си, Антарктида. Хитлер и нацистите са имали специален интерес към Антарктида и са вярвали, че дълбоко под леда има нещо. 

Обект на изследвания от нацистите

Нацистите задълбочено изследват Антарктида в търсене на загадъчна дупка около Южния полюс, смятана за портал към подземния свят. Именно на това място се предполага, че са успели да установят контакт със „свръхчовеците“, населявали митичния „Град на дъгата“.

Там те основали военна колония, която нарекли Нова Швабия. Тя имала за цел укриване на секретните Врил-технологии и последващото тяхно разработване. Смята се, че на мястото била изградена база за подводници, а около 42-43 година бил построен и цял подземен комплекс в планината Мюгли-Хофман. Проектът носел името База 211. В района на База 211 били открити топли минерални извори и залежи от желязна руда, а достъпът до самата постройка се осъществявал посредством подземен канал, който свързвал входа на базата с подводниците.

В хода на войната и особено през втората половина немски подводници често извършват курсове до Южния Атлантик, Антарктида и Южна Америка, като придвижването на плавателните съдове ставало с предварително планирана траектория, с цел да се избягват срещи с други обекти по пътя. Вероятно затова не им било обърнато внимание от страна на съюзническото командване.

Заселване на военна колония започва 1942г. 

През 1942г. се дава стартът на друго начинание – постоянно заселване на военна колония в районите около База 211. За целта били подбрани над 10 000 жени с арийски произход и около 3000 войници във възраст между 17 и 24 години. Според теориите, към края на войната – през март 1945г. последните товари с Врил-технологии са евакуирани тайно там под ръководството на СС генерала Ханс Камлер, който отговарял и за програмите, разработвали тайните оръжия на Райха.

Дали наистина нацистите са успели да създадат секретна военна база на Южния полюс, където да се скрият след Втората световна война? Въпроси, на които засега няма как да получим сигурен отговор. Можем само да предполагаме и всеки от нас да прецени сам за себе си.