СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 46)

Руските учени откриват, че нашето ДНК може да проявава модели във вакуума, като създава “червееви дупки.” Тези тунели са същите еквиваленти като тези на Айнщан-Подолски-Розен само, че на микро ниво. Това са тунели между напълно различни части на вселената, през които може да бъде изпратена информация отвъд времето и пространството. И понеже ДНК съхранява тази информация, то я предава на нашето съзнание. Доказано е, че този процес работи най-много в състояние на релаксация. Тоест, когато няма тревоги, притеснения, страхове и стрес.

Кое е това състояние, в което умът ни може да остане в настоящето и да се изключи всички тези блокажи? Медитацията точно така. Когато сме в състояние на медитация, можем да получаваме информация, точно благодарение на този ДНК код.

Когато сме в ежедневието, продължаваме да получаваме информация, само че понеже сме заети с битовизми, често я пренебрегваме. Познаваме я като интуиция или вътрешният ни глас както го описват сега в новите книги.

Този процес официално се нарича хипер-комуникация, но на практика си е чисто взаймодействие. Италианският композитор Джузепе Тартини например сънува една нощ, че дяволът е седнал до него в леглото му и свири на цигулка. На следващата сутрин, Тартини успява да запише мелодията точно както я е чул в съня си и я нарича “Соната – Дяволски Трилери”