СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 68)

В част 4 затваряме страницата на един прекрасен месец с извънземните послания на Башар за Акаша и човекът, който доказа, че има живот след смъртта…

През целия си живот известния академик Монтагю Кийн е бил много заинтригуван от паранормалното. Преди смъртта си от инфаркт на 78 години, той напомня на съпругата си за тяхната уговорка. Колкото и шокиращо да звучи, преди няколко години те се договорили, че този който умре пръв, ще се опита да подскаже за себе си от твъдния свят. По този начин не само живия щял да се успокои, но и да докажат съществуването на живот след смъртта. През януари 2004 Кийн получава внезапен инфаркт в Кралското общество на изкуствата в Лондон – минути след като е завършил поредната си реч за паранормалното. И сега интересното – през 2005г учените обявиха, че са получили потвърждение, че духът му е жив и той се опитва да се свърже с тях.

Професор Гари Шварц от университета в Аризона без съмнение споделя в интервю – Кийн е жив! Като той продължава научната си работа, вече намирайки се от другата страна на реалността.

Чрез така наречените медиуми или контактьори той успява да изпрати информация. Шварц става професор в Йеййлския университет като е главен редактор на 11 книги и 400 академични доклади по психиатрия. Но за разлика от него, Кийн е изцяло самоук като просто е започнал да изследва паранормалните явления по света, за да се опита да ги види със собствените си очи. Главната му цел с времето се превръща в това да докаже, че живота след смъртта съществува!