ИНРА е платфрома посветена на търсачите и изследователите на реалността, които помагат за еволюцията на колективното съзнание.

Името ИНРА произлиза от древноегипетската дума “РА”, която в превод означава светлина и “in” от английски език, което означава “в”. Заедно те ни дават основното значение – “в светлината”. В синхрон и съзвучие със светлината.

От друга страна ИН (阴 yīn) като тъмен, черен или скритата женска енергия, а РА като бялата открита и светла мъжка половина. По този начин отново двете половинки ни дават една обща посока и хармония, символизираща нашият собствен път и съвършеният баланс, който се намира на ръба на бръснача между двете.

Ако разгледаме и името като инициали, тогава се получава

И – ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ — НА – Р-ЕАЛНОСТТ-А,

Което ни дава всеобщият смисъл за всичко, което правим. Всеки един от нас е търсач или изследовател на своята собствена истина. Тръгвайки веднъж по пътеката на знанието, връщане назад няма и отговорността става все по-голяма.

С нея обаче пристига и свободата. Свободата да бъдем себе си във всеки един миг от Творението като забравяме себе си, за да преживеем себе си отново по-нов начин. С нова възхита и уникалност едновременно разширяваме Всичко, Което Е и Всичко, Което Е разширява себе си чрез нас. По-този начин се превръщаме в ковачите на собствената си съдба и майсторите на реалността.

Основната задача на ИНРА е да разширява и вдига вибрациите и честотите на нашето Съзнание. Да предлага алтернативни и добре забравени стари гледни точки, чрез които да можем по-добре да си спомним кои сме всъщност.

Това включва статии с древни познания, научни открития, скрити истини, духовни практики и методи за отключване на пълния ни потенциал. Предавания с други търсачи и изследователи, които имат желание да споделят своят опит и познания по темите и въпросите, които ни вълнуват всички.

Кои сме всъщност? Защо сме тук? Откъде идваме и накъде отиваме?

От любопитството и опитите да отговорим на тези и хиляди други въпроси, създадохме ИНРА, където е събрано цялото това познание.

Кой за какво ще го използва? Дали всичко това е истина? В илюзия ли сме живяли през цялото това време?

Има само един начин да разберем. Като го преживеем.

Инра Всички права запазени | Изработка на уеб сайта от Sysgemi.bg