Изобретението, което вижда Миналото

Изобретението, което вижда Миналото

Мечтали ли сте някога да можете да пътувате във времето и да станете свидетели на исторически събития от пръв поглед? 

Според отец Пелегрино Мария Ернети, бенедиктински свещеник и учен, тази мечта може вече да е била реализирана под формата на устройство, наречено Хроновизорът. 

Тази мистериозна машина, за която се твърди, че е разработена тайно от група учени през 50-те години на миналия век, се предполага, че позволява да се видят и чуят събития от миналото и бъдещето, включително разпъването на Христос и унищожаването на Содом и Гомор.

Но ако Хроновизорът наистина съществува, защо не е по-широко известен и използван? Възможно ли е да е бил скрит от Ватикана и използван като инструмент за поддържане на тяхната власт и влияние?

Кой е всъщност е отец Пелегрино Мария Ернети?

Той е бенедиктински свещеник, учен и международен авторитет в областта на музиката. Изучавайки архаична музика, отец Ернети открива нов принцип във физиката, който е свързан с музикалните честоти, хармоничния резонанс и тяхната връзка с астралния план.

Ернети събира дузина учени и специалисти от цял свят и в пълна секретност разработват нов вид апарат. Сред имената на учените са немският (и по-късно американски) ракетен инженер Вернер фон Браун, както и гениалният физик Енрико Ферми, получил Нобелова награда през 1938 г. за доказване на съществуването на нови радиоактивни детайли.

Какво е представлявал Хронозиворът?

Отец Ернети описва изобретената машина като огромен шкаф с набор от циферблати, катоди, лостове и няколко антени, създадени от неизвестни сплави, с голяма лъчева тръба отпред. Устройството може би  наподобява някакъв странен вариант на стар телевизор. Интересното е, че в известен смисъл хроновизорът е точно това – той позволява на наблюдателя да погледне назад в миналото, да види исторически събития, случили се в древността, без реално ги връща назад физически.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.