Джон Кенеди убит заради НЛО информация?

Джон Кенеди убит заради НЛО информация?

Едно от най-стряскащите убийства на публично място със сигурност е това на американският президент Джон Фицджералд Кенеди през 1963 г. Той е 35-тият президент на САЩ, единственият католик избиран за президент като също така е и най-младият починал президент на 46 години. 

60 години по-късно убийството на Кенеди все още остава неразгадана мистерия за публичното пространство, а информацията, която излезе наскоро дава нов прочит върху случилото се. Според източници Кенеди е бил малко по-различен тип президент. Той е героят на тогавашното младо поколение на САЩ и убийството му има изключително влияние върху обикновените американци. Интересен е факта, че само 10 дни преди убийството му, самият Кенеди пише писмо до тогавашния ръководител на ЦРУ, в което казва, че иска да му бъдат показани поверителни документи свързани с НЛО. Разбира се всички, включително и уфолозите смятат, че този факт допълва идеята, че може би президентът е застрелян, за да бъде спрян от това да разкрие истината за извънземните. Съгласно Закона за свобода на информацията, Кенеди пише до директора на ЦРУ, а след това пише и второ писмо до администратора на НАСА като президентът изразява желание за сътрудничество с бившия Съветски Съюз забележете – “по взаимни космически дейности”.

Авторът Уилям Лестър, споделя че, докато е провеждал изследвания за нова книга за Кенеди, открил докладна записка, написана от JFK и адресирана до ЦРУ, в която президентът иска поверителна информация за НЛО.

„Едно от притесненията му е било, че много от тези НЛО се виждат над Съветския съюз и той е бил изключително загрижен, че Съветите могат да интерпретират погрешно тези НЛО като агресия на САЩ, вярвайки, че това е част от нашата технология. Мисля, че това е една от причините, поради които той искаше да стигне до тази информация и да я махне от юрисдикцията на НАСА, за да може да каже на Съветите: „Вижте, това не сме ние, ние не го правим, не сме провокативни.

Възможно ли е Джон Кенеди да е знаел подробности за някои от посещенията на извънземни цивилиации и да е искал да ги направи публични, за да уведоми своите сънародници за това, което се случва отвъд завесата? Какво говори това за познатата ни история?Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.