Дървен материал

Лак и импрегнотори

ОСБ плоскости

Пелети/ бук,дъб/

Градивни материали Тухли ке

Керемиди керамични

Керемида Continental LUX

Аксесоари - покрив

Отводнителна система -покрив

Битумни покривни платна

Вата Isower

Циментови смеси

Битумна хидроизолациона мемб

Кофражен шперплат 2440/1220/

Телескопични подпори ВНОС ИТ

обратно

Покривни битумни гофрирани платна

Продуктов номер: 78569

Категория: Битумни покривни платна / Покривни платна

Битумни гофрирани покривни платна

Произход -БЕЛГИЯ  

Размери 2 х 0,95

  

Цвят  червен 

         кафяв

         зелен

Специални пирони за монтаж  със шапка и винт -100 бр/опаковка 

Приложение -

като хидроизолационне подложен материал за под керамични керемиди. 

като КРАЙНО ПОКРИТИЕ НА ПО-МАЛКИ ОЛЕКОТЕНИ ПОКРИВИ

като КРАЙНО ПОКРИТИЕ ЗА ВЕРТИКАЛНИ ВЪНШНИ СТЕНИ

като Козирки НА ТЕРАСИ  И ДР. 

Монтаж -бърз и лесен.реди се отдолу нагоре със застъпка в страничната част минимум една вълна или повече и в горната част застъпка 10 см -15 см.Минимален наклон на покрива 18 градуса .

Предимства -олекотяване на конструкцията.

  Битумните плочи могат да се монтират под керемидите за по-добра вентилация и предпазването на подпокривното пространство от проникване на вода при разместване на керемидите.Вълнообразната им форма спомага конструкцията да е парапропусклива и я предпазва от образуването на влага и запарване в подпокривното пространство.Този тип плочи се полата и под старобългарските керемиди който са с формата на улей и се редят една върхе друга.

Битумните покривни платна намират широко приложение за  олекотяване ,опростяване и бързо изграждане на покриви предимно за навеси ,барбекюта ,временни постройки, гаражи или друг тип сенници ,тераси и т.н.Битумните плоскости се коват във високата вълна със специален пирон със шапка гаранция за здравина при силен вятър. Минимален брой пирони за плоча  25 броя.На места с преобладаващо силни ветрове е необходимо да се коват през вълна .Плочите могат да се коват и на  вертикални стени  върху предварително монтирана скара в избран от вас цвят.Устойчиво на дъжд и вятър. Завършващ елемент капак.Реди се със застъпка минимум  10-15 см в билната част.За калкани могат да се ползват същите капаци за окрайчването или в краен случай метална обшивка в същия цвят.