Дървен материал

Лак и импрегнотори

ОСБ плоскости

Пелети/ бук,дъб/

Градивни материали Тухли ке

Керемиди керамични

Керемида Continental LUX

Аксесоари - покрив

Отводнителна система -покрив

Битумни покривни платна

Вата Isower

Циментови смеси

Битумна хидроизолациона мемб

Кофражен шперплат 2440/1220/

Телескопични подпори ВНОС ИТ

Добре дошли

  Добре дошли

Ние предлагаме разнообразие от висококачествени строителни материали и ниски цени . Удобното местоположение на фирмата  улеснява бързото и качествено облужване на всички клиенти .Доставяме в срок всички ваши покупки за улеснение и изълнение на Вашите успешни проекти.

  Фирма Инра е лидер със дългогодишен опит в преработката на дървен материал .Ние произвеждаме,преработваме и доставяме  стандартни и нестандартни размер  дървен материал .Предлагаме  и допълнителна обработка рендосване на  сух дървен материал и калиброване.

При нас ще намерите  всички видове и размери дървен материал за изграждането на вашия проект от основите до покрива..

Работим само със високо качество природно екологични материали. Гаранция за комфорт на обитавания от Вас обект със  най-добрите  експлоатационни качества след   надеждно извършен професионален монтаж от Вас.

Фирмата предлага най-модерните и технологично развити продукти за подръжка на дървесина. Лакове  на водна основа от водещи световни производители лидери в тази област.Лаковете имат богата палитра от цветове позволяваща бърза смяна на цвета и смяна на визията и пространството като в същото време удължава живота на дървесината внасящи неповторимост и елегантна визия. 

Ние правим мечтите ви реалност. 

Промоции