Дървен материал

Лак и импрегнотори

ОСБ плоскости

Пелети/ бук,дъб/

Градивни материали Тухли ке

Керемиди керамични

Керемида Continental LUX

Аксесоари - покрив

Отводнителна система -покрив

Битумни покривни платна

Вата Isower

Циментови смеси

Битумна хидроизолациона мемб

Кофражен шперплат 2440/1220/

Телескопични подпори ВНОС ИТ

За нас

          При нас ще намерите необходимите Ви строителни материали за Вашия строеж или ремонт на най-добри цени, доставени в най-бързи срокове.

 

Ние предлагаме основните видове строителни материали на водещи български и чуждестранни  производители   отговарящи на всички европейски изисквания.

 

Дългогодишният профисионален опит на фирмата в производство и търговия на дървен матириал за строителство ни прави предпочитан доставчик за всички  наши клиенти  професионалисти и любители .

 

  Нашият  екип от професионалисти ще Ви предложи най-модерните и съвременни еко решения в избора на селектирана дървесина за Вашите индивидуални  проекти -дом,офис,хотел,вила.Нашите продукти ще предатат   уют ,оригиналност и незабравима визия на Вашите дизайнерски проекти .Внесете късче природа във всеки дом.Имате свободата да сътворите уникални екстериорни и интериорни решения от масивна дървесина  като избора на модерна линия или рустик е изцяло Ваш !!!

 

Стремежът ни е  да ви  предложим на Вас нашете клиенти най-новите строителни системи и материали за конструкции, събразени със високите стандарти за качество и сигурност. 

 

 

 

Ние сме най-големия доставчик за Бургас и региона на преработен дървен материал за строителство.При нас ще намерите всички качества  свеж и сух  дървен материал .Количества на склад стандартни  и нестандартни размери според Вашия проект. 

 

 

Модерната складова база на фирмата,специализиран транспорт  и локация дават възможност да бъдат обслужвани бързо и качествено всички водещи строителни фирми и любители от Бургас и региона както и от вътрешноста на стрната .

 

Ние Ви гарантираме качество ,контурентна цена ,точна и бърза доставка.

 

 

 

 

 

Доверете се на профисионализъм и качество!